Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  GaleriGaleri  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Mühendisler

YazarMesaj
komando
Moderatör
Moderatör

Mühendisler Empty
MesajKonu: Mühendisler   Mühendisler Icon_minitime27th Ağustos 2008, 10:33

MÜHENDİSLER
1. Optimist : Bardağın yarısı dolu Pesimist : Bardağın yarısı boş Mühendis : Bardak olması gerekenden bir misli daha büyük
2. 3 mühendislik öğrencisi aralarında konuşuyorlardı. Yaratanın mühendis olması konusunda hemfikirdiler fakar anlaşamadıkları uzmanlık dalıydı. Mutlaka makina mühendisi olmalı dedi birisi, şu eklemlerimize baksanıza.. İkincisi kesinlikle elektronikçi dedi, sinir sistemimizdeki elektriksel bağlantılara bakın. Üçüncüsü saçmalamayın diye lafa başladı, zevk merkezinin tam ortasından pis su atık tesisatını geçirebilmeyi İnşaat mühendisi haricinde kimse akıl edemez.
3. Bir mimar, bir sanatçı ve bir mühendis tartışırlar, insanın eşinin mi olması daha iyi yoksa sevgilisinin mi ? Mimar beraberce bir şeyleri inşa edebilmek ve geliştirmek açısından eş le birlikteliği savunur. Sanatçı gizemden bilinmeyen zevklerden ötürü sevgiliyi tercih eder. Mühendise sıra geldiğinde ikisi de der, sevgilim eşimle beraber olduğumu sanıp, eşim de sevgilimle beraber olduğumu sanırken ben rahat rahat laboratuarda çalışabilirim.
4. Bir mühendis yolda yürürken bir kurbağa kucağına zıplar ve ' beni bir sefer öpersen çok güzel bir prenses/prens olacağım' der. Mühendis kurbağayı cebine koyup yürümeye devam eder. Kurbağa tekrar başlar konuşmaya ' eğer beni bir sefer öpersen çok güzel bir prenses/prens olurum ve bir hafta seninle kalırım', mühendis kurbağaya gülümser ve yoluna devam eder. Kurbağa tekrar çıkar ve devam eder ' eğer beni bir sefer öpersen çok güzel bir prenses/prens olurum, bir hafta seninle kalırım ve ne istersen yaparım '. Mühendis kurbağayı cebine iteler ve devam eder yürümeye. Kurbağa artık dayanamaz ve bağırmaya başlar ' Yahu durup dururken sana beni bir sefer öptüğün takdirde çok güzel bir prenses/prens olacağımı, bir hafta seninle kalacağımı ve ne istersen yapacağımı söyledim, daha ne duruyorsun öpsene hadi '. Mühendis kurbağayı eline alır ve ' bak ' der, ' ben bir mühendisim ve bir haftalığına da olsa bir sevgiliye vakit ayıramam ve ayrıca hiç de ilginç değil, ama konuşan bir kurbağa, bu sıkı işte...

Alıntıdır;

Mühendisler
1 sayfadaki 1 sayfası